רוצים שגם ההודעה לעיתונות שלכם תופיע פה? שלחו את הידיעה שלכם לכתובת tsarchanit@gmail.com ונשתדל לעלות גם אותה בהקדם האפשרי.

15 בינו׳ 2016

פעילויות לילדים ולמבוגרים- ט"ו בשבט

בית ספר לבישול שנה ג' במתחם שרונים הילדים אופים ומבשליםבאווירת ט"ו בשבט וההכנסות תרומה לעמותת "כנפיים של קרמבו"

פעילות "בית הספר לבישול" במתחם שרונים הפכה למסורת לאור הצלחתה בשנתיים הקודמות .
בית הספר לבישול מציע מסלול לימודים שנתי בהתאם לחלוקת גיל וקושי : צעירים גילאי 4-6, ביניים גילאי 7-10 ובוגרים גילאי 11-13 .
והשנה ברוח אווירת חג הטו בשבט ילמדו הילדים את יסודות הבישול והאפייה המקצועיים כחלק מסדנת המטבח הישראלי ",
תבשילים בשילוב פירות יבשים כמו: עוף ממולא בפירות יבשים, עוגיות גרנולה, אורז תאנים ושקדים, לחם תאנים ועוד ...

איפה? בית ספר לבישול במתחם שרונים .
כמה ? 95 שקלים לקורס של 8 מפגשים .


מתכון לט"ו בשבת – סיגר במילוי אגוזים, פירות יבשים, וחלווה ברוטב יין אדום באדיבות השף ירוחם לבית ספר לבית הספר לבישול

לתערובת המילוי:

200 גר' אגוזי מלך,
100 גר' פירות יבשים (צימוקים בהירים/דומדמניות/משמשים /שזיפים) קצוצים,
100 גר' חלבה לבנה – מפוררת,
חלמון ביצה
שקית סוכר וניל

מעבדים הכול בפולסים - במעבד מזון, לקבלת מחית למילוי. ממלאים עלי סיגר/דפי פילוי בתערובת המילוי. אופים בתנור - רגע לפני ההגשה ( או בטיגון בשמן עמוק- לפי טעם אישי)

לרוטב היין :
1/2 כוס סוכר, ורבע כוס מים - להמיס על להבה נמוכה.
להוסיף כוס וחצי יין אדום, ולצמצם לרוטב סמיך, לסיים בהמסה וטריפת קוביית חמאה לתוך הרוטב, לקבלת גוון מבריק. ( אופציונאלי ) 

ניתן להירשם בעמוד הפייסבוק של קניון שרונים http://www.sharonim-mall.co.il/
או בטלפון 09-7730995 ההכנסות תרומה לטובת עמותת "כנפיים של קרמבו".

נשמח אם תבחר להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו
×
bloggerWidget